My wife's sexy pumps
Moderators: Only Pumps, Richie, Jess, minni, Mrs.HB, cumheels, german bootlover, Heelexploder, heelbone, HighHeelFetish.org
- heelfucker
-
resin01234
- ZZ Top
resin01234 wrote:Odlično!
Ima i ljudi ovde s juga - bivše Jugoslavije. Jesi li primetio koliko nas ima na ovom forumu. Ja sam iz Slovenije. Bok
----------------------------------------------------------------------------------
Hello!
I am allso from Yogoslavia. It's like a reunion of heel lovers. I'm from Slovenia - Europe.
The pictures of wife are so hot and like someone said, why don't you post coming on your wifes heels or nylons.
Hvala prijatelju,
ima nas stvarno mnogo iz bivse Yugoslavije na raznim forumima, i vjeruj me, da znamo sto je dobar posao s stiklama. Mi smo po malo stidljivi... ali ja sam siguran da cemo pokazati svoj tyalenat u punom svijetlu
Thanks friend,
exist lot of persons from former Yugoslavia on various forums, and trust me, we know what is a good job with high heels. We are little shy... but i'm sure that we will show all our talent in full shine ;)

- heelfucker
resin01234 wrote:Odlično!
Ima i ljudi ovde s juga - bivše Jugoslavije. Jesi li primetio koliko nas ima na ovom forumu. Ja sam iz Slovenije. Bok
----------------------------------------------------------------------------------
Hello!
I am allso from Yogoslavia. It's like a reunion of heel lovers. I'm from Slovenia - Europe.
The pictures of wife are so hot and like someone said, why don't you post coming on your wifes heels or nylons.
Da, ima nas, ali nije nas bas mnogo. Nazalost.
Bilo bi super da imamo i nas ex-YU forum...
-
highheelsfan
- shoe73mad
~*~*~*~*~*~*~