serbian heeljob ladies wanted\srpske dame koje vole stiklice
Moderators: Only Pumps, Richie, Jess, minni, Mrs.HB, cumheels, german bootlover, Heelexploder, heelbone, HighHeelFetish.org
- link71
serbian heeljob ladies wanted\srpske dame koje vole stiklice
i need to meet some woman girl ladies....who live or travel thru serbia to give me the pleasure to worship her heels and give me a heel or feetjob pls\=hteo bih naci zensku osobu koja zivi u srbiji koja voli da pokazuje i deli ljubav prema zenskoj obuci svih vrsta a pritome da usreci mene davajuci mi da se ddivim njoj i njenoj obuci i nogama i po mogucnosti da mi prruzi foot and heeljob molim vas zene javite mi se 
i like heeljobs,heels,legs,feet and anything related with that.....
- heelfucker
- link71
-
nyloncrazy
- heelfucker
Ja sam tek sada video ovo. Izvinite sto kasno odgovaram.
Dakle, Link71 - a vidim da si se vec uklopio, eto ima ovde nasih ali mozemo da se prebrojimo na prste. Ja sam iz Makedonije, a na ovom sam forumu odavno, jos pamtim kada im je server krahirao pre oko 4 godine.
Na zalost nema ovde dame iz nasih krajeva, a mislim da nece ih ni biti. Ovo je mesto gde se uglavnom druze muskarci i jedni drugima pricamo svoje price i dozivljaje "is prakse".
Odakle ste mi vi?
Dakle, Link71 - a vidim da si se vec uklopio, eto ima ovde nasih ali mozemo da se prebrojimo na prste. Ja sam iz Makedonije, a na ovom sam forumu odavno, jos pamtim kada im je server krahirao pre oko 4 godine.
Na zalost nema ovde dame iz nasih krajeva, a mislim da nece ih ni biti. Ovo je mesto gde se uglavnom druze muskarci i jedni drugima pricamo svoje price i dozivljaje "is prakse".
Odakle ste mi vi?
-
nyloncrazy
Ja sam iz Srbije.
Probajte na ovom forumu, ja sam tu clan vec duze vreme, sve je na srpskom. Problem je sto moras da se registrujes da bi video deo foruma, a da napravis dosta postova kako bi otkljucao jos jedan deo foruma, ali nije lose kad otkljucas.
http://forums.cjb.net/index.php?mforum=poznateunajlonk
Probajte na ovom forumu, ja sam tu clan vec duze vreme, sve je na srpskom. Problem je sto moras da se registrujes da bi video deo foruma, a da napravis dosta postova kako bi otkljucao jos jedan deo foruma, ali nije lose kad otkljucas.
http://forums.cjb.net/index.php?mforum=poznateunajlonk
- link71
hvala svima na razumevanju ja sam iz vojvodine i ovde mi je jako tesko da nadjem istomisljenike i ako zelite slobodno mi se javite da se dopisujemo i da razmenjujemo iskustva ako hocete mozemo i na msn u da se nadjemo i moram da priznam da mi je jako zao sto nema kod nas zena koje bi nam dalie da im obozavamo noge i stiklice pa javite se cao
i like heeljobs,heels,legs,feet and anything related with that.....